Åbent hus hos Konventum & Højstrupgård
18. & 20. maj 2021

To huse, to unikke oplevelser

Konventum & Højstrupgård er to forskellige huse under et og samme tag. Til vores åbent hus arrangement byder vi indenfor og viser dig de to huse fra deres bedste side.

Konventum er de perfekte rammer til de større møder og konferencer - lige fra workshops til kick-off møder. Derudover er stedet kendt for dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse.

Højstrupgård indbyder til ro og reflektion - perfekt til de mindre møder, såsom bestyrelsesmøder og kurser. Her er der plads til både fordybelse og nydelse.

18. maj - Morgenfriskeren

Til de morgenfriske starter vi dagen med en tur i Øresund. Sammen med vores in-house vinterbader Kim tager I en hurtig dukkert i de blå bølger. Efterfølgende serverer vi en lækker morgenmad for jer efterfulgt af en rundvisning i vores to dejlige huse.

1

8:00
Dukkert i Øresund

2

9:00
Morgenmad

3

9:45
Rundvisning

4

11:00
Tak for i dag!

20. maj - Tapas & golf

Afslut dagen med en runde golf på vores par 3 bane og lækker tapas. Vi starter med en rundvisning af vores to huse efterfulgt af en let tapasanretning. Derefter kalder golfbanen, hvor du kan slå dig løs på egen hånd. Medbring egne golfkøller eller lån et sæt af os (vi har kun et begrænset antal).

1

14:00
Rundvisning

2

15:00
Tapas & forfriskninger

3

15:45
Golf på par 3 bane

Tilmeld dig åbent hus

Skal du med til åbent hus? Klik på linket forneden

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet, vores to huse eller dine muligheder?
Så ring til os på tlf. 4928 0900 eller send en email til salg@konventum.dk